1. Това е само игра!

Всичко, което правите в играта НЕ е реално. Целта на играта е всички да се забавляват и разпускат през свободното време. Създателите на играта НЕ подкрепят или оправдават насилието. Можете да правите виртуални престъпления в играта, но НЕ и в реалния живот.

2. Ограничения

Играта не се препоръчва за лица под 16г. С регистрацията си Вие констатирате, че имате навършени нужните години. Собствениците на играта не носят отговорност за измама или заобикаляне на това изискване. При констатация от страна на родител за регистрация на дете под 16г акаунта му ще бъде изтрит без предупреждение.

3. Акаунти (Регистрации)

Всеки наш потребител/играч има право на 1 регистрация в играта и форума. Всички играчи с повече от 1 акаунт се считат за мултиакаунтинг потребители. Ако нямате реално IP или играете от интернет клубове и често влизате с различни IP адреси желателно е да уведомите екипа за това чрез съобщение в играта или форума. Играта ще се наблюдява стриктно относно мултиакаунтинг и играчи, които ползват повече от 1 акаунт, ще бъдат наказвани/изтривани соиред оравилата в т.9. Играта с един акаунт от няколко души е наказуемо. Всеки трябва да играе със свой собствен акаунт и самостоятелно. Играйте честно спрямо останалите играчи, само така ще спечелите уважението им.

4. Използване на бъгове и грешки

Използването на бъгове, грешки и неточности в играта е недопустимо. Ако сте намерили бъг и не сте съобщили за него, а сте го използвали за да повишите вашето състояние в играта или да придобиете нечестно даден ресурс, ще бъдете наказани! При намирането на бъгове пишете ни във форума в съответният раздел или чрез лично съобщение в играта.

5. Aтаки срещу играта и/или сървъра

Ползването на програми за правене на допълнителен нет трафик са забранени. При опити за проникване в сайта или сървъра ще бъдете наказани с лишаване от достъп до играта. Злонамерените атаки се наказват според законите на република България.

6. Модераторски права

Модераторите се грижат за спазването на тези правила. Ако имате нанесени щети, поради некомпетентни действия на някой от екипа, моля свържете се с администратор. При клевета към някой от модераторите на играта ще бъдете наказан (Клевета - подаване на невярна информация за член на екипа).

7. Наказания

 • Игра с повече от един акаунт (мултиакаунтинг) - 5-10дни и изтриване на "помощните" акаунти. При повторно наказание, се изтриват всички акаунти!
 • Наблюдаване/игра/поддържане на чужд акаунт - 1-5дни и за набюдавания и за наблюдаващия. Играта позволява активиране на ваканционен мод при отсъствие от ваша страна и невъзможност да играете. Не се заблуждавайте, че можете да оставите акаунта си на приятел, който да го поддържа и играе с него докато отсъствате.
 • Използване на бъгове и нередности, чийтване и възползване от недостатъци на програмния код за облагодетелстване регистрацията Ви се изтрива без предупреждение.
 • При игра с прокси с цел прикриване на мултиакаунтинг и/или други нередности регистрацията Ви се закрива без предупреждение.
 • При други нередности и/или неспазване на горепосочените правила се наказва по усмотрение на наказващия.
 • Успорването на наложено вече наказание води до неговото удвояване. Eкипът няма да наложи в никакъв случай наказание без причина.

8. Отговорност на разработчитците

Brutali.com е безплатна игра и не може да се търси никаква отговорност от екипа за получената услуга. Ако поради срив на системата и/или друг хардуерен и/или софтуерен проблем даден потребител бъде поставен в неизгодно за него положение, сайта не може да бъде обвиняван и/или държан отговорен за случилото се.

9. Комуникация

 • Обиди и псувни чрез лични съобщения не се толерират, но не се наказват с бан или изтриване на акаунта. Преди да питате защо е така, се попитайте, ако някой Ви нагруби в Skype например, как бихте реагирали. Има на лице перфектно работеща система за игнориране, за да се отървете от съобщенията на неприятни за вас хора.
 • Измамата между играчите не е наказуема. Това, че някой Ви е обещал нещо и не го е изпълнил е ваш проблем, че сте му повярвали. НО ако някой се опита под какъвто и да е предтекст да Ви вземе паролата и да Ви открадне акаунта се наказва с изтриване на регистрацията.
 • Екипът на играта не носи отговорност и не отговаря за имами свързани с размяна на кодове за кредити, ваучери и/или други вещи/услуги не свързани с функционалността на играта т.е. ние не покриваме щети по чужди обещания.
 • Екипът на играта НИКОГА И ПОНИКАКЪВ ПОВОД НЯМА ДА ВИ ПОИСКА ПАРОЛАТА. Ако някой го направи използвайте опцията за докладване на админ и необходимите мерки ще бъдат взети! Ако някой се представя за администратор и Ви иска паролата бъдете сигурни, че ви лъже.

10. Измами

Всякакви измами с армия, пари, кредити или други ресурси несвързани по каналния ред на търговия в играта не се толерират от екипа, но не се наказват. На улицата някои оцеляват и чрез измама. Вие сами преценете на кой да вярвате. При проблем с търговията от страна на играта докладвайте за бъга и проблема ще бъде отстранен и ресурсите възстановени.

11. Реклами

На рекламните площадки в сайта се рекламират партньорски сайтове/продукти и/или наши други проекти. На тези места няма да видите препрадки към фалшиви, фишинг, вирус или други сайтове поставящи под съмнение вашата сигурност.

12. Политика за връщане на парични средства

 • Ако сте заплатили дадена допълнителна екстра в играта, но поради нередност в системата не можете да използвате услугата моля свържете се с администратор на сайта, за да Ви помогне за изчистването на проблемите
 • Вече закупена екстра в играта не подлежи на връщане. Парични средства не се връщат обратно срещу спиране на услугата
 • Ако поради ваши некоректни действия сте наказан по някое от горните правила и нямате възможност да използвате вече закупена услуга парични средства не се възстановяват.

13. Защита на личните данни

Brutali.com събира подробни данни свързани с действията на играчите. Бързите съобщения в играта не са поверителни, нито анонимни и в случай на съмнения могат да бъдат проверяване от администратори на играта и да се използват като доказателство за неспазването на условията за използване на играта. Играта събира данни от всеки играч като IP адреси, бисквитки, email адреси и др. с цел оптимизиране на работата на сайта за различни браузъри и компютърни системи. Тези данни могат да се използват при доказване на провинения в играта и нарушаване на условията за игра. Чрез приемането на тези условия играчът се съгласява да получава на електронната си поща, използвана за регистрация в играта, съобщения свързани с промени и нови рундове на играта или други кампании в играта.

Настоящите правила последно са редактирани на 28 март 2010г., съгласувани с ръководството и партньорите на сайта. Влизат в сила от 29 март 2010г.